Wie zijn wij

Grondwerken Lokeren
Ontdek het verhaal achter Wulteputte Boudewijn

Leer onze bouwfirma kennen

In 1998, bijna 25 jaar geleden, begon Boudewijn onze bouwfirma als een eenmanszaak. Hij hield zich vooral bezig met opritten en parkings aanleggen. In 2002 startte hij uiteindelijk samen met zijn echtgenote de bvba op. Onze firma kwam toen echt op gang, waarna we onze eerste werknemers in dienst namen en we wat grotere machines kochten. Zoon Kristof voegde zich in 2006 bij ons bedrijf en niet veel later, in 2009, verhuisde Wulteputte naar de site in de Zoomstraat in Lokeren. 

Daar kwam dochter Evelien ook meteen ons team versterken. Ondertussen helpen er elke dag een 70-tal medewerkers om onze firma nog verder uit te bouwen. Zo is ons bedrijf op korte tijd tot een vaste waarde in grond-, afbraak-, riolerings– en omgevingswerken uitgegroeid. In de recyclage-industrie zijn we met onze zusterbedrijven RC Top Lokeren, VDA Containers en Condebo trouwens evengoed actief.

Op zoek naar een boeiende job?

Op zoek naar een job in de bouwsector?

Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe krachten om onze bouwfirma te versterken. Zou je graag een deel uitmaken van ons geweldige team? Momenteel hebben we onderstaande vacatures openstaan:

Ben je geïnteresseerd in een van onze vacatures? Contacteer Evelien dan vandaag nog via telefoon of e-mail.

Meer weten over onze werkwijze?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!